Nagelförlängning – ska jag göra det eller inte?

Så länge som jag har funderat över det här nu, om jag skulle göra nagelförlängningar eller inte. Vet att det finns en väldigt bra skönhetssalong här i Borås, Friends Beauty, som jag skulle kunna boka tid hos men jag har inte gjort det än. Det kanske är löjligt men jag är rädd för att jag ska göra nagelförlängningar och att naglarna sedan ska gå av. Jag vet att de blir hårda men har samtidigt sett många bilder från personer som har gjort det och sen fastnat i något så att förlängningen på nagel dras av och så att det även gör att den vanliga nageln går av och det ser ut att göra fruktansvärt ont. Sen vet jag att risken för att det ska hända är väldigt liten men jag blir lite skraj av det ändå.

Sen tänker jag att jag kanske inte ska göra så långa naglar för att ändå hålla dem hyfsat naturliga. Har haft lite kontakt med de skönhetssalongen och de säger att de hjälper till att prova ut olika längder där man får känna efter så att man får naglarna precis så som man vill ha dem. Tänker att det bästa med att göra nagelförlängningar är att jag får snygga naglar och slipper hålla på och måla om dem var och varannan dag för vanligt nagellack slits bort så fort och så blir det fult och så måste man ta bort det med nagellacksborttagningsmedel och sedan måla dem igen. Då är det nog bättre att låta de på Friends Beauty göra fejknaglar åt mig istället. Får väl se till att ringa till skönhetssalongen och boka en tid. Önska mig lycka till!

Du gillar kanske också...