VVS-system

Nu ska jag byta ämne lite igen, men det är ni nog vana vid vid det här laget. Känns som att jag skriver om olika saker varje dag, men det är lite så jag är, att jag tänker på olika saker varje dag. Vad jag tycker är kul varierar från dag till dag, vecka till vecka, och jag har inte så många intressen som håller sig kvar och som jag haft under lång tid.

Nu tänker jag emellertid att jag ska informera er om VVS och dess funktioner. Att installera ett funktionellt system för VVS i Trosa är ingenting man ger dig på att ens försöka göra själv utan det bör alltid ske i samråd med elektriker eller rörmokare. Några som faktiskt kan sin sak och som är behöriga och certifierade inom området, för att det är enda sättet för en att få någon form av garanti på att det kommer att bli ett bra resultat. Så det är definitivt det som jag håller fast vid och hoppas på.

Kommer nog att göra så att jag kontaktar AB Solut VVS i Trosa och ser om de kan skicka över rörmokare som kan dra ett nytt ventilationssystem här hemma. För det behövs verkligen. Kanske kan de berätta lite mer om VVS då också och hur det faktiskt fungerar. För det vet jag inte och har ingen direkt koll på det. Så det blir väl det som är veckans ämne: VVS.