Golvslipning av slitna golv

Det här med golvslipning, hur svårt är det att göra egentligen? Tänker att det inte borde vara så svårt. Så det är inte för att jag inte kan göra det själv, eller det tror jag i alla fall att jag skulle klara av, utan för att jag inte har tid. Och jag har inte verktyg för det heller och känner att det nästan kommer bli lika dyrt att hyra verktyg, köpa de som inte finns att hyra, som det blir att anlita ett företag för att sköta golvslipningen helt och hållet. Och jag är inte den som tackar nej till hjälp.

De som ska få den stora äran att åka ut till oss här i Örebro och slipa vårt golv är golvläggare från FW Slip. Golvslip och Underhåll. Har hört att de ska vara väldigt duktiga och tydligen är de snabba också. För mig är det inte så viktigt att golvslipningen går fort egentligen, utan det är snarare det att det ka vara skönt att få det gjort och tomt hemma igen.

Det var faktiskt min moster som drog upp det med FW Slip. Golvslip och Underhåll i Örebro, för jag sa det att vårt golv blivit lite för slitet och att vi skulle behöva göra någonting åt det. Hon gav mig direkt numret till FW Slip. Golvslip och Underhåll och sa att de jätteduktiga och riktiga experter på golvslipning.