Trädgårdsarbeten i Askim

Hur mår ni idag?

Jag mår väldigt bra idag. Idag har jag varit och jobbat ett par timmar efter det ringde jag till Servicepool i Göteborg som är ett företag som arbetar med trädgårdsarbeten i Askim och anlitade dem. Jag har hört väldigt gott om dem, att de är två killar i tjugoårsåldern som har höga ambitioner och ett stort engagemang för att göra deras arbete så bra som de bara går. De hjälper deras kunder med, gräsklippning, målning, rensning av ogräs, bortforsling, häckklippning, skotting (vintertid), toppdressing, olja, slipa och tvätta altan, lätt snickeri, rensning av garage, vattna och plantera blommor, kratta löv, däckbyten, tvättning av båt och bil samt mycket mer. Så jag hoppas verkligen att de nu är så duktiga som mina vänner har sagt till mig och att de verkligen värnar om deras kunder. Mina vänner säger att de är väldigt trevliga killar som lyssnar på deras kunder och har som målsättning inom deras företag att ha 100% nöjda kunder och det känns ju som en bra målsättning att ha i ett företag, för då måste man ju verkligen göra allt för att sina kunder ska bli så nöjda som det bara går.